اولا المقادير
كيس مكرونه فوتشينى صدور دجاج تقطع مكعبات
بصل شرايح
جزر مبشور وبسله
مقادير الصوص الابيض كالاتى يافتوكات
ملعقتين مايونيز
ملعقتين جبن سايل
ملعقتين قشطه
مقدار ملعقتين جبن موزريلاوطريقه الصوص الابيض بناخد مقدار من كل المكونات اللى بالصورة المايونيز والجبنه السايله يعنى الجبن المطبوخ او النستون والموتزاريلا والقشطة ونخلطهم مع بعض وهنا على حسب فى ناس بتحب مايونيز اكتر او اقل دة حسب الرغبه
الطريقه بقى كالاتى يافتوكات
جيبي حله حطي فيه مقدار ماء
وزيت ومكعب ماجى واسلقى
مكرونه الفوتشينىوتغلى المايه نحط المكرونه تتسلق عادى
نسيب المكرونه تسلق ونجيب طاسه ونحط فيها معلقتين الزيت ونشوح البصل
بعد ما شوحنا البصل وشبه استوى نحط عليه
الجزر المبشور والبسله ونقلب ونشوحهم لغايه ما نسويهم شويه مع البصل
بعد ما يستوى الجزر والبسلهمع البصل شويه صدور الفراخ المقطعه مكعبات
بعد ما شوحنا الفراخ مع البسله والجزر والبصل واستو شويه نضيف معلقتين صلصه او كاتشب وملح وفلفل اسود وكمون وحبه اوريجانو
ونقلب الخليط ونسيبه 3 دقايق مع التقليب كل شويه لما يكتمل السوى
وطبعا بالاثناء دى تكون الفوتشينى اتسلقت بنشيلها ونصفى الميه والصوص الابيض اللى عملناه وركناه نحطة على المكرونه بالشكل دة
ونقلب الصوص بالابيض مع الفوتشينى وبعدها نضيف خليط الفراخ بالبسله والجزر والبصل اللى عملاناه ونضيفه على المكرونه والصوص الابيض بالشكل دة
ونقلب المكونات كلها مع بعض ونسيبها على نار هاديه لمدة 5 دقايق
ونقدمها بعد كدة مع السلطة وبطاطس محمرة
ودى صورة ااقرب للفوتشينى