[quote
ساندويتش البيض والهوت دوج
بيض حطيت 3 حبات
هت دوق ((سجق)) حطيت انا ثلاث حبات مبهره قطعتها مكعبات صغيره طبعا قطعتها وهي مثلجه
على شان تقطعيها يكون اسهل
زبده
توست
نحط الزبده في المقلاه
ونضع عليها السجق المقطع ونقلبه تقريبا دقيقتين الى ان يحمر شويه
وبعد كذا نضيف عليه البيض المخفوق
طبعا انا ما ملحته لان السجق مملح ومبهر بعد
نخلي البيض الى ان يستوي من تحت وقلبته على شان تستوي الجهه الثانيه
بعد كذا نحشي فيه الساندويشات وهذي الصور النهائيه له[/color][/size]
اتمنى انى اكون افدتكم
منقول لعيونكم
[/quote]
تسسسسسسسسسسسسسسلم ايديكي ياقمر بس عارفه بقي البيض بالهوت دوج ده بعمله ازاي وبتبقي ريحته والله واصله لاخر الدنيا "اصل انا كنت بعمله من قبل ما اقراه ع النت" وانا بحمر الهوت دوج بقطع معاه فلفل اخضر "واحده صغنونه كده" واسيبها تتحمر معاه الله ع الريحه بتقلبلك الشقه يابنتي والله وياسلام بقي لو حبه زيتون اسود معاهم اسيبهم بس يتحمروا اقل من دقيقتين واحط البيض اولا الالوان بتبقي تفتح النفس جداااااااااااااا الزيتون اسود والفلفل اخضر والهوت دوج احمر غامق مع البيض بيفتحوا النفس جدااااااااا بس بصراحه انا بحط ملح وفلفل اسمر لان الهوت دوج مش بيبقي حادق بيبقي طعمه عادي حبه ملح صغيرين كده مع حبه فلفل اسود وبالف هنا وشفا يارب :) :)
وتسلم ايديكي ياقمر