استحااااااااااااااااااااااااااااله اقاوم الكبده ابدااااااااا
دى روحى روحى روحى روحى............ههههههههههه كل واحده تحضر الرغيف بتاعها و تيجى
المكونات:
نص كيلو كبده
فلفل اخضر
ثوم
خل
ملح –ليمون
عصير بصل
الطريقة:
تقطع الكبده شرائح رفيعه ثم تتبل بعصير البصل وعصير الليمون وثوم مقطع او مفروم
وفلفل مقطع قطع صغيره وخل وملح وفلفل اسود وكمون وكسبره (بتدى نكهه)
تترك فى الثلاجة لمدة من نص ساعه لاكثر (زى ما تحبى )كل ما تترك تتشرب التتبيله اكـــثر.
ثم نضعــــهآ فى المقلاه بهـــآ سمــــن وريحة التتبيله بتطلع بتبقى خطيرة ونقلب فيها حــتى يتغير لونها
ونهدأ النار عليـــها وتترك حتى قرب النضج
نضيف اليـــهآ فلفل اخضر مقطع قطع صغيرة وثوم مقطع
نتركها خمس دقائق ثم نطفأ النار
ولا نتركها تنشف من الماء
تقدم ساخنه مع سلطة خضراء .. سلطة طحينة ..مخلل
وممكن جرجير وخس
وتؤكل بألف هنا بأى خبز
أوممكن تتعمل ساندوتشات بعيش فينو.. او كيزر.. او عيش بلدى..أو
العيش المصرى الجميل ..يعنى كلها كما ترغبها
يــــــــا رب تعجبكم .......منقول